Thette med familj

Rensning

Publicerad 2011-08-19 06:36:48 i Allmänt,

God morgon!

Klockan är 6.31 och här har Rasmus och jag varit uppe sen 5, eller ja jag gick upp och gjorde välling då.
Klev ur sängen när den vad slut och Rasmus la sig på soffan och tittade på Pippi.

Jag har haft storrensning... ja på mitt Bloglovin' konto... Rensat bort en massa bloggar där det antingen inte skrivs nåt eller som jag har tröttnat på...
Så nu behöver jag tips av er läsare (om det nu finns några) på nya bloggar att läsa. Listan minskades väl från ca 60 bloggar till  36.... Dock är det flera stycken som inte skriver så ofta så många av dem är säkert över ett halvår sen jag läste sist.

Så kom igen, Tips tack <3

Läser just nu

Publicerad 2011-08-07 08:41:35 i Allmänt,Just nu läser jag "Varför gråter inte Emma?"

Äntligen hade tillvaron ordnat sig för Arbogatjejen Emma. Hon som alltid fallit för fel killar och tidigt blev ensamstående mamma med två barn. Nu hade hon mött en trygg man och de planerade för ett liv tillsammans. Men en kväll stod någon ur det förflutna i dörren och tragedin var ett faktum. Emma blev svårt misshandlad. Hennes barn Max och Saga hade aldrig någon chans.

När Emma vaknade upp befann hon sig i en märklig polisutredning där hon hölls isolerad utan att veta vad som hade hänt henne - eller barnen. Hon som varit en vanlig småstadsflicka blev sedan rikskänd när hon valde att träda fram och berätta om sina upplevelser. Emmas starka utstrålning möttes av djup beundran men också misstro. "Hur kan hon se så glad ut?" Man tycktes vilja att Emma skulle gråta och hata. Med sin sorg ifrågasatt tog sig Emma igenom två rättegångar och pekade ut sina barns mördare. Hon omvandlade tyskans hat till kärlek och framtidstro. Men bakom fasaden pågick varje sekund en kamp för att orka ta sig tillbaka till livet.
(Texten är hämtad från Adlibris)

 

Jag har bara kommit ca 1/4 in i boken men det är länge sen jag läste en bok som jag haft svårt att sluta läsa, trots att ögonen känns tunga och jag är trött om kvällarna är den svår att släppa. läser ända tills jag somnar med boken i famnen...

Om

Min profilbild

Thette

Ensamstående 2 barnsmamma med barn varannan vecka. Lever själv med Diabetes typ 1 och har en son med särskilda behov. Livspusslet är inte alltid lätt att få ihop, man gör det bästa man kan. Det här är vårat liv i mina ord.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela